Pascale Tichelaar-Rakers

Zaterdag de 23e dan heb ik de nationale mandala dag                                                                                                                                   Zondag de 24e open atelier Kunstroute Overijssel geopend  van 11.00 - 15.00 uur.

Brinkhoekweg 2, 8032 LS Zwolle

Mijn naam is Pascale Tichelaar-Rakers, ik teken en schilder al mijn hele leven en heb verschillende cursussen, workshops, begeleidingen en een HBO opleiding gevolgd om me diverse technieken eigen te maken en meer inzicht te krijgen in mijn levensloop. Ik werk als creatief coach, tekentaal docent/therapeut en organiseer diverse activiteiten. En probeer op deze wijze een inspiratiebron voor anderen te zijn. 

Ik benader mijn werk vanuit een creatieve geest. Mijn grootste passie is mensen hulpmiddelen aanreiken waardoor men zichzelf kan helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de creatieve vormgeving en expressie is.

Mijn werk als Tekentaal docent/coach/therapeut laat me iedere dag weer de waarde zien van helend en holistisch tekenen en bovenal creatief bezig zijn. En ben enorm gepassioneerd om het tekenen/schilderen over te dragen aan iedereen die hiervoor openstaat. Een dag zonder inspiratie, is een dag niet geleefd is mijn motto!  

Mijn specialiteiten zijn Mandala & Intu´tief tekenen, en is mijn boek Mandala & Intu´tief tekenen/schilderen, als innerlijke weg naar bewustwording, verschenen in 2009. Tevens werk en geef ik veel les in Mixed Media technieken en Encaustic, schilderen met bijenwas.